Montblanc i comarca, tornen a ser solidaris amb la campanya "Posa't la Gorra"

AFANOC Tarragona crea aquesta festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies sota el lema "La gorra que ens fa iguals!",

Montblanc

Montblanc i comarca, tornen a ser solidaris amb la campanya "Posa't la Gorra"
Montblanc i comarca, tornen a ser solidaris amb la campanya "Posa't la Gorra" | Foto © Marc Lladó Quadrat

Per segon any consecutiu, Montblanc ha tornat a ser solidària amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, no en va, s'hi celebra la segona edició de la festa "Posa't la Gorra!", que impulsa AFANOC Tarragona.

 

La festa ha començat  a les 9 del matí amb una caminada d'orientació en família i un esmorzar popular. Tot seguit, a la plaça Sant Francesc, tothom pot trobar activitats ben diverses com tallers infantils, dinar solidari, teatre infantil, festa de l'escuma, festa Holy, etc., no faltant tampoc, un bon dinar popular amb Gustus i Dansa amb Ilina. Per acabar, es farà lectura del manifest a càrrec de dues parelles de germans que formen part de l'AFANOC i que estan vinculats a Montblanc.

 

Programa de la tarda

17.00 h - Teatre “El Planeta a les teves mans” amb Factoria BRAM

17.30 h - Festa de l’escuma amb Dj. Energy

18.00 h - Tallers i Pintacares amb Aitana/Afanoc

18.00 h - Vine i coneix la Policia, amb Policia Local i Protecció Civil

18.30 h - Actuació del Seguici

19.00 h - Lectura Manifest AFANOC

19.30 h - Concert fi de festa

 

L'objectiu de la campanya es donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies. També es vol recaptar fons per manteir i millorar "La casa dels Xuklis", casa d'acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que van a rebre tractament als hospitals de referència, i per seguir ampliant i mantenint els serveis que es donen des de l'AFANOC.