La Convidada dels Veguers als Gegants Centenaris de Capellades

Aquest any, l’acte central i solemne tindrà lloc a l’Església de Sant Francesc

Montblanc

La Convidada dels Veguers als Gegants Centenaris de Capellades
La Convidada dels Veguers als Gegants Centenaris de Capellades

Un any més per la Festa Major de Montblanc, el diumenge 8 de setembre arribada la vuitena edició de “La Convidada dels Veguers”, en aquesta ocasió als gegants centenaris de Capellades.

 

La rebuda als Gegants de Capellades per part dels Geganst Els Veguers de Montblanc s’iniciarà a les 6 de la tarda a la Plaça de Sant Miquel. El lliurament del ram a la geganta, per part de la Regidora de Cultura donarà pas a la passejada fins a la Plaça Major on podrem veure a 2/4 de 7 de la tarda els primers balls dels gegants. A continuació, l'acte institucional a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Montblanc, amb el lliurament del quadre de la Convidada per part dels Amics dels Gegants als Geganters de Capellades, amb l’acompanyament de l’Alcalde i els Regidors montblanquins i la presència de l’Alcalde i el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Capellades.

 

La Convidada continuarà amb la cercavila fins a l’Església de Sant Francesc, on tindrà lloc aquest any l’acte central amb la mostra de balls solemnes dels gegants. En aquest moment podrem veure ballar el “Ball Pla” dels Gegants centenaris de Capellades, juntament amb el “Ball Solemne” dels Gegants Els Veguers de Montblanc.

 

Els Amics dels Gegants organitzen aquest acte amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc; i la col·laboració de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i l’Agrupació musical La Verònica de Reus.