Jaume Sanahuja presenta la seva darrera pel·lícula: 9 Apòstols

Com en tots els seu títols anteriors, el film està protagonitzat per actors amateurs del poble, amb uns 200 personatges

Comarques

Jaume Sanahuja presenta la seva darrera pel·lícula: 9 Apòstols
Jaume Sanahuja presenta la seva darrera pel·lícula: 9 Apòstols

Set anys desprès de la seva darrera pel·lícula, el director sarralenc Jaume Sanahuja,  ens torna a sorprendre  amb un altre disparatat títol: 9 Apòstols.

 

9 Apòstols fa referència als  nou protagonistes, un grup d’estrafalaris companys, que tenen una esbojarrada missió, atrapar un ésser maligne ( Josep Miquel ), que vol destruir el món. 

 

Com en tots els seu títols anteriors, el film està protagonitzat per actors amateurs del poble, amb uns 200 personatges, es el projecte més ambiciós del director. Segons ell mateix, es un petit homenatge al cinema dels anys 80, un viatge a tots els gèneres  i títols que va gaudir durant la seva infantesa aquells tardes de diumenge al cinema del poble.

 

Sobretot fa referència als clàssics com ara: Rocky, Alien, Resident Evil, el Graduado, el Pelotón Chiflado, It i Halloween... Aquest cop també compta amb la col·laboració del Ajuntament de Sarral, Alabastres Miquel, Dansara, Coral Al Ritme i altres empreses del poble. 

 

Les localitzacions triades han estat diferents locals, sales i espais de Sarral, així com l’antiga discoteca Sínia de l’Espluga de Francolí.

 

Entre els actors cal destacar la presència de l’únic actor professional, Francesc Camins veí de Rocafort de Queralt, acompanyat pels actors: Rober Vielva, Albert Esteller, Moisès Mariano, Carlos Lasierra, Oscar Pérez, Eduard López, Jose Pérez, Pau Bonet, Mei Casabona, Èlia Benito, Damià Amoròs, Josep Mateu i aquí fins a 160 actors més.

 

El dia de l’estrena serà aquest diumenge dia 8 de setembre a les 21.30h. sa la Sala Recreativa amb una performance dedicada a la pel·lícula.