Francesc Fàbregas estarà present a l'acte ‘’Repressió Mediàtica. Veritat o mentida’’ d'Amer

Com els mitjans afronten la repressió i la vulneració de drets i llibertats. Debat-Sopar i Concert 14 de setembre. Plaça de la Vila, Amer, La Selva, Girona

Actualitat

Francesc Fàbregas estarà present a l'acte ‘’Repressió Mediàtica. Veritat o mentida’’ d'Amer
Francesc Fàbregas estarà present a l'acte ‘’Repressió Mediàtica. Veritat o mentida’’ d'Amer

Lletres per la República conjuntament amb l’Ajuntament d’Amer, el CDR Amer i el col·lectiu 23F Cop de Llibertat, organitzen el Debat-Sopar i Concert: ‘’Repressió Mediàtica. Veritat o mentida’’ Com els mitjans afronten la repressió i la vulneració de drets i llibertats.

L'acte tindrà lloc el dia 14 de setembre a la plaça de la Vila d'Amer (La selva) amb un debat obert (18h) i un sopar concert amb el grup Malestruch. els ponents del debat seran Bea talegón, jordi Barbeta, Francesc Fàbregas i Jonathan Martínez, i estarà moderat per Roser Giner I Xavi Jiménez de Lletres x la República.

Lletres per la República està format per un conjunt de persones que es van conèixer i es van posar en contacte a partir dels esdeveniments de l'1 d'octubre de 2017, durant aquest temps han anat desenvolupant diferents activitats, formant part d'altres col·lectius.

El seu objectiu és col·laborar de manera independent en la creació i gestió de debats, esdeveniments i documents que permetin la reflexió, el diàleg, la trobada i el foment de les eines per a aconseguir la creació de la República Catalana.

El mes de juny passat es va realitzar un primer debat: Tossudament republicans i constituents, entorn de la temàtica del debat constituent i el sentit i raó de ser del Consell de la República i del Consell assessor, amb Beatriz Talegón i Jordi Domingo, amb el suport “CDR Gràcia”.

En aquest segon debat volem aprofundir sobre el paper dels mitjans de comunicació i com afronten la repressió i la vulneració de drets i llibertats. Per a això està previst l'emissió d'una sèrie de vídeos curts sobre la temàtica i un debat amb Bea Talegón, Jordi Barbeta, Francesc Fàbregas i Jonathan Martínez, en el que indagarem en la situació general, en les seves experiències i anecdotas sobre aquest tema, per a intentar acostar-nos a quin és el marc actual en el qual es mou la comunicació de tot el que afecta la situació a Catalunya des de la perspectiva, local, nacional i internacional.

Link compra anticipada, fent clic aquí.