El 6 d'octubre es farà la 8a cursa de muntanya i la caminada popular de Conesa

La cursa i caminada serà de 15 km i també hi haurà una caminada alternativa de 8,5 km

Esports

El 6 d'octubre es farà la 8a cursa de muntanya i la caminada popular de Conesa
El 6 d'octubre es farà la 8a cursa de muntanya i la caminada popular de Conesa | Cedida

El proper 6 d'octubre se celebrarà la 8a cursa de muntanya i caminada popular de Conesa. La cursa i caminada tindrà 15 km i també es proposa una caminada alternativa de 8,5 km.

La cursa de 15 km passarà per Conesa, Moli de l'Elari, Mas del Muntanyès, Font de la Canaleta, Saladern i Conesa.

Les inscripcions es poden fer al Cafè de Conesa i a la Carnisseria Cati a Santa Coloma de Queralt amb pagament en efectiu fins el dia 3 d'octubre. També a http://caminsconesa.blogspot.com, i a http://www.tretzesports.org/ hi ha el reglament i formulari d’inscripció, obert fins el dia 4 d’octubre. Per a més informació podeu consultar a http://caminsconesa.blogspot.com o al tel. 650 964 762 (Jordi) 638 600 548 (Ramon).

La cursa de muntanya i la caminada popular està limitada a 400 participants i cal ser major de 16 anys per participar-hi. Per la caminada, els menors de 14 anys els serà necessària l'autorització dels pares o tutors legals. Hi haurà una categoria general masculina i una categoria general femenina amb trofeu per als primers de cada categoria i pel primer local masculí i femení. El preu de la inscripció és de 10 euros anticipada i de 15 euros si es fan el mateix dia de la cursa en cas de places lliures. L'inici de la cursa serà a les 9 del matí.