A partir de l'1 d'octubre, l'Arxiprestat de la Conca es divideix en 4 unitats pastorals

Es creen les unitats pastorals de Montblanc, l'Espluga, Santa Coloma i Sarral-Solivella

Actualitat

Mn. Simó
Mn. Simó | Marc Lladó

El Sr. Arquebisbe de Tarragona, Dr. Joan Planellas i Barnosell, signava amb data de 19 de setembre el nomenaments de diferents rectors a la demarcació, entre ells, de les parròquies de la Conca de Barberà.

Així, Mn. Marcus Vinicius Teixeira Araújo, era nomenat rector de les parròquies de la Transfiguració del Senyor de Vimbodí, de Santa Maria Assumpta de Tarrés i de Sant Joan Baptista de Vallclara i de Santa Maria Magdalena de Blancafort, a més de les altres parròquies que ja tenia encomanades.

D'altra banda, es nomenava també a Mn. Simó Gras Solé, rector de la Parroquia de Santa Maria de Barberà de la Conca, a més de les altres parròquies que ja té encomanades.

Mn. Adam Safianczuk, era nomenat recotr de la Parròquia de Santa Maria de Solivella i de la Transfiguració del Senyor de Pira (i Ollers), a més d'algunes altres parròquies que ja tenia encomanades.

Per últim, era nomenat Mn. Joan Francesc Amigó Bartra, rector de les parròquies de Sant Salvador de Rocafort de Queralt, de Santa Maria de Pontils, de Santa Maria de Santa Perpètua de Gaià i de Sant Jaume Apòstol de Vallespinosa, a més de les que ja tenia encomanades.

Explicava en declaracions a aquest setmanari Mn. Simó, plebà de Montblanc, que es volen unificar les parròquies per tal de facilitar-ne la gestió i es creen doncs les unitats pastorals de Montblanc, l'Espluga, Santa Coloma i Sarral-Solivella.