Vimbodí i Poblet prepara un cap de setmana amb el vidre com a protagonista

Serà la sisena edició de Vitrum, la Festa del Vidre Artesà que se celebra el 5 i 6 d'octubre

Comarques

La sisena edició de Vitrum, la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, arriba aquest 5 i 6 d'octubre amb una programació plena de novetats. 

La festa d'enguany comptarà amb els vidriers Igor Obeso (Guipúscoa), Diego Rodríguez (Segòvia), Rafa Abdon (València), Ferran Collado (Barcelona) i Paco Ramos (Vimbodí i Poblet). També hi haurà diferents parades del mercat d’artesania, els tallers infantils i un conjunt d'activitats que l’Associació Vitrum i l’Ajuntament del municipi han preparat per a aquesta ocasió, amb la col·laboració d’entitats, empreses i particulars.

Diumenge al migdia es farà el nomenament del vidrier d'honor d'aquesta edició, el periodista Quico Sallés.

També en són actes destacats i nous d'enguany l’obertura al públic del nou espai expositiu del Museu i Forn del Vidre, la presentació d’una obra inèdita de Maties Palau Ferré, o la presència de la forja artesanal de Cal Biel de l’Espluga de Francolí.

A més, es comptarà amb les actuacions dels cantautors Èric Vinaixa, Olga Pes, i de Bet Bone & Xerramequ.

Un any més hi haurà l’actuació de l’escultor de gel Ivan López. Enguany, l’artista esculpirà dos animals, atès que els animalons de vidre (peixos, gats, cargols...) són les peces escollides per a aquesta edició.

 

Consulta aquí el programa d'actes de l'edició 2019 de Vitrum.