L'Oficina de Turisme de Montblanc té a la venda les entrades de Clickània 2019 i comencen les inscripcions al concurs de diorames

Les entrades es podran adquirir fins l'11 d'octubre i permeten evitar cues els dies del festival de Playmobil

Montblanc

L'Oficina de Turisme de Montblanc té a la venda les entrades de Clickània 2019 i comencen les inscripcions al concurs de diorames
L'Oficina de Turisme de Montblanc té a la venda les entrades de Clickània 2019 i comencen les inscripcions al concurs de diorames

Des de fa uns dies es poden adquirir les entrades per a la dotzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, que enguany tindrà una durada de quatre dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13, 19 i 20  d'octubre.

 

Per tal de poder estalviar les cues ja fa anys que l'Oficina de Turisme de Montblanc posa a la venda entrades durant les setmanes prèvies al festival. Qui vulgui adquirir-les ho pot fer en el següent horari: feiners de 9h a 17h, dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenges de 10h a 14h.

 

Els preus de les entrades són els mateixos dels últims anys, sempre populars: fins a 6 anys gratuït, de 7 a 13 anys 2€, més de 14 anys 3€. 

 

Hi ha l'opció de comprar una entrada per a dos dies del festival: fins a 6 anys gratuït, de 7 a 13 anys 3€, més de 14 anys 4€. 

 

D'altra banda, també s'ha iniciat el període d'inscripció al concurs de diorames que té lloc a l'antic hospital de Santa Magdalena. Per a cada cap de setmana del festival s'ha programat el muntatge, l'exposició dels diorames i l'acte de lliurament de premis.

 

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc s'encarrega de la redacció de les bases, de les inscripcions, del control de muntatge i desmuntatge, de la vigilància i de coordinar el veredicte del jurat.

 

Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es poden consultar al web www.clickania.cat i se'n farà recordatori des dels comptes de Montblanc Medieval a les xarxes socials.

 

Alguns dels detalls més rellevants a tenir en compte són:

Un mateix diorama podrà ser realitzat per un màxim de 2 participants

Per fer el diorama es disposarà d'un espai de 70x70 cm.

Els diorames que participin al concurs el primer cap de setmana es muntaran el divendres 11 entre 18h i 20,30h 

Els diorames que participin al concurs el segon cap de setmana es muntaran el divendres 18 entre 18h i 20,30h 

El desmuntatge es farà el diumenge 13 i el diumenge 20 un cop acabada la cerimònia de repartiment de premis que tindrà lloc a les 13,30h.

 

El concurs consta de cinc categories:
Espitllera (participants de fins a 6 anys o que enguany els compleixin)
Merlet (de 7 a 9 anys o que enguany els compleixin)
Matacà (de 10 a 12 anys o que enguany els compleixin)
Torre (de 13 a 15 anys o que enguany els compleixin)
Muralla (de més de 15 anys)