Aquest divendres, entrenament de la Crono 500 que el CAM celebrarà el 12 d'octubre

La cursa per celebrar els 25 anys d'història del Club Atlètic Montblanc farà pujar la corredors unes 500 escales

Esports

Aquest divendres, entrenament de la Crono 500 que el CAM celebrarà el 12 d'octubre
Aquest divendres, entrenament de la Crono 500 que el CAM celebrarà el 12 d'octubre | Marc Lladó

Ja falten menys dies per a la cursa per celebrar els 25 anys d’història del Club Atlètic Montblanc, la CRONO 500: Graons pels 25 anys del CAM, que tindrà lloc el proper dissabte 12 d’octubre a les 8 del vespre.

La CRONO 500 serà una cursa amb sortida cada 60 segons per corredor. El recorregut és d’aproximadament 1,5 km pel voltant de l’església de Santa Maria de Montblanc amb la pujada al pla de Santa Barbarà i passant per carrers que es caracteritzen pel seu nombre d’escales, com el carrer Mur. En total, aproximadament unes 500 escales.

El que s’ha volgut fer és una cursa que sigui diferent a les que anualment realitza el CAM. Aquesta cursa presenta la novetat que és en modalitat crono, és de nit i que el recorregut està caracteritzat per les escales. A més, es vol que la cursa no sigui només una cursa competitiva, sinó també una festa, de manera que a la sortida i arribada a la plaça de Santa Maria de Montblanc es farà un joc de llums, so i imatge per tal celebrar els 25 anys corrent.

Aquest divendres 4 d'octubre es farà una sessió d'entrenament de la cursa amb inici a les vuit del vespre a la plaça de Santa Maria. Es farà un reconeixement del circuït i entrenament d'escales amb Xavi Garcia.