Es fa una crida per reprendre el Pessebre Vivent de Pira

L’any passat no es va poder realitzar degut a la poca participació, i aquest any s’hi vol tornar a animar a tot el municipi

Comarques

Es fa una crida per reprendre el Pessebre Vivent de Pira
Es fa una crida per reprendre el Pessebre Vivent de Pira | Cedida

La Regidoria de Benestar Social, després de la reunió realitzada amb l’Associació de Jubilats de Pira, van acordar reprendre l’activitat del Pessebre Vivent de Pira, el qual aquesta entitat va iniciar l’any 2015. L’any passat no es va poder realitzar degut a la poca participació i aquest any s’hi vol tornar a animar a tot el municipi.

El primer any es va representar a l’església de Sant Salvador amb un resultat d’èxit i una assistència de més tres-centes persones, de les quals més de la meitat es van quedar al berenar que es va fer al sortir de l’església, amb pa torrat i llonganissa. Els figurants del Pessebre Vivent van ser al voltant d’una seixantena de persones i, gràcies a elles, es va fer possible la confecció del decorat i els vestits, els preparatius del berenar, entre altres coses. L’any 2017 es va traslladar a la plaça del Forn, i va ser un èxit rotund de participació i de visitants a l’acte. L’organització sempre ha anat a càrrec del Jovent i de l’Associació de Jubilats, juntament amb la Regidoria de Benestar Social i Joventut.

L’Ajuntament té com un dels eixos principals de treball potenciar les entitats i associacions, i donar més vida a les activitats que es realitzen, promovent-les i ajudant en tot allò possible. L’Ajuntament ha fet una crida a tota persona que vulgui col·laborar per tal de promoure aquesta activitat, i es vol animar a tothom que vulgui participar-hi, ja sigui com a figurant i/o col·laborador, per tal de fer possible aquesta experiència tan enriquidora de treball conjunt entre grans i petits del municipi, teixint sinergies entre ells i potenciant el caire col·laborador i participatiu.