L’itinerari saludable dels Comalats, a punt de posar-se en servei

Imatge del circuit saludable
Imatge del circuit saludable | Cedida
Passanant i Belltall disposa d’un itinerari saludable als Comalats. Tot i que falta enllestir petits detalls de la zona d’exercicis, l’ajuntament ja dóna per acabats els treballs de creació, disseny i instal·lació d’aquest circuit situat dins la bonica zona dels Comalats, entre Glorieta, la Sala de Comalats i el terme de Forès.

Es tracta de tres possibles circuits per fer a peu o amb bicicleta, un de 2, l’altre de 4 i l’altre de 6 km i una zona amb mobiliari per a fer exercicis, al bell mig de la natura, dins els camins que voregen el conegut Pla de la Sala, on predomina un frondós alzinar.

Té dues entrades, una pel poble de Glorieta, on a la plaça de la Font trobem la cartellera amb els diferents circuits, i l’altre al poble de la Sala de Comalats, on trobarem una altra cartellera informativa i una zona d’aparcament just al costat d’aquesta. El recorregut també és marcat amb peus i banderoles senyalitzadores.

La creació del recorregut ha estat encarregada a l’empresa Limònium, el disseny de cartelleres a la dissenyadora Anna Isan i els treballs de muntatge i instal·lació a la brigada municipal d’obres i serveis.

Aquest nou equipament ha comportat una inversió de poc més de deu mil euros, i ha obtingut una subvenció de la Diputació de Tarragona de més de vuit mil euros.

Des de l’equip de govern es demana que se sigui respectuós amb les instal·lacions, amb el medi ambient i l’espai natural on es troba ubicat.
Gaudiu-lo!