Passanant i Belltall es van acomiadar del PASplaiBEL 2012

Tal com ha de ser, amb un gran final de festa ens vàrem acomiadar del PASplaiBEL 2012.

A les cinc de la tarda, tots els nens participants de l’esplai del nostre municipi, i tots els que van voler assistir-hi, van anar arribant a Belltall, poble on es va celebrar conjuntament la festa de comiat. Aquesta ha estat una altra de les novetats d’aquest any, amb la mateixa filosofia de la relació dels nens i nenes dels diferents pobles del municipi, puntal del nostre projecte educatiu del PASplaiBEL. Allí els esperava un camió de bombers de Protecció Civil, encarregat de fer una festa d’escuma, que, tot i no fer molt bon temps, va delectar petits i grans. Sí, sí, grans també, perquè hi va haver força pares i mares que van haver d’anar a casa o que els deixessin roba per poder-se canviar, ja que anaven xops com gats.

A continuació, i un cop canviats i berenats, al Casal Municipal es van passar un seguit de vídeos i fotos de les activitats i vivències que durant aquests dos mesos d’estiu s’han anat fent dins la programació de l’esplai.

Per acabar, M. Carme Amenós i Fabregat, alcaldessa del municipi, va fer entrega a totes les famílies d’un DVD amb fotografies i vídeos recull del PASplaiBEL 2012, i va agrair a totes les famílies la seva decisió de participar en aquesta oferta lúdico-educativa que organitza l’ajuntament, ja que dóna vida als nostres carrers i, a més a més, els nostres nens i nenes gaudeixen d’una activitat organitzada que els forma, els entreté i els uneix.