S’amplia el període d’admissió fins al 26 d’octubre del II Concurs de Fotografia del GR175

Cartell del concurs.
Cartell del concurs. | Cedida
El II Concurs de Fotografia del GR175, amb el tema “Descobrint el GR175, La Ruta del Cister”, té com a objectiu promocionar el sender en qualsevol d’aquests aspectes: donar a conèixer el paisatge i fomentar el senderisme, la pràctica de BTT i la cultura.

Entre els principals aspectes que recullen les bases del concurs, cal destacar que cada autor ha de presentar 3 fotografies, una de cada sector (de monestir a monestir). El jurat valorarà les obres que fomentin la pràctica del senderisme i de la bicicleta de muntanya, entre altres aspectes, com els valors paisatgístics i culturals que ofereix el GR175. És important que la imatge transmeti que és el GR175. El període d’admissió s’amplia fins al 26 d’octubre de 2012.

La participació en el concurs és gratuïta. La butlleta d’inscripció, l’autorització dels tutors legals en cas que el concursant sigui menor d’edat i l’autorització de la persona o persones que apareguin a la fotografia, es poden descarregar des del portal web http://www.larutadelcister.info/concurs-de-fotografia-del-gr175.

S’estableixen tres premis i un quart com a menció especial, si el jurat ho creu oportú. Els dos primers premis consten d’una nit per a dues persones en un allotjament rural de La Ruta del Cister, que es complementaran amb alguna activitat. El tercer i quart premi constarà d’un lot de productes de La Ruta del Cister. En la dotació de premis, hi col·laboren membres del Programa CARNET 6T.