Resultats del primer trimestre de recollida selectiva a Rocafort de Queralt

Els resultats no poden ser més positius en el que es considera tradicionalment el trimestre més desfavorable

Comarques

Presentació del nou sistema
Presentació del nou sistema

Un cop passat el primer trimestre d'implantació del pla pilot de recollida selectiva, l'informe del Consell Comarcal de La Conca de Barberà sobre els resultats d'aquest primer trimestre no poden ser més positius en el que es considera tradicionalment el trimestre més desfavorable.

 

L'Ajuntament de Rocafort de Queralt es felicita i felicita per extensió a tots als rocafortins i rocafortines que estan fent possible que a hores d'ara el municipi es destaqui de molt respecte a les altres poblacions de la Conca de Barberà, i tot i que evidentment això no és cap competició, la comparativa sobre els sistemes emprats i el convenciment per part dels ciutadans en el camí traçat marquen la pauta en la responsabilitat del resultats.

 

Des del Consell Comarcal s'ha fet notar al consistori que el final del trimestre no ha coincidit amb la recollida del vidre a Rocafort, si hagués estat així probablement els percentatges presentats encara serien més positius. Basant-se amb totes les dades recollides fins ara, es fa una estimació aproximada d'arribar al 75% de recollida selectiva un cop acabat el pla pilot.