Savallà del Comtat a punt d'encetar la seva Festa Major

Actes per a tothom tant dissabte com diumenge

Comarques

Savallà del Comtat es disposa a viure la Festa Major, que se celebrarà durant aquest cap de setmana, dies 6 i 7 d’octubre.

 

No hi faltaran diversos actes per a tots els públics, com ara demà, dissabte dia 6, activitats com un parc infantil, una missa votada en honor de sant Magí o el sempre esperat pregó de festes, a càrrec dels de Cal Roig en aquesta ocasió.

 

També es viurà un vermut al cafè del poble o una bona paella d’arròs al cafè, això sí, per als veïns de la localitat que s’hi hagin apuntat. També es podrà gaudir de l’obra de teatre El crèdit a càrrec de la companyia colomina el grup Naltrus, i per acabar la jornada de dissabte, el típic ball de festa major amb el grup SetDVeu.

 

Diumenge, dia 7, serà l’últim dia de la Festa Major i no hi faltaran actes com l’actuació de l’Esbart Alt Gaià i Grallers de Santa Coloma, un animat parc infantil o el concert amb l’Orfeó de Sant Coloma i l’ofici solemne, en aquesta ocasió en honor de la Mare de Déu del Roser. Tancaran els actes festius un vermut al cafè del poble, en el decurs del qual es farà el sorteig de la pintura que Josep Puga lliura al poble de Savallà.

 

dissabte, 6 

11.00 h. Parc infantil

12.00 h. Missa votada a Sant Magí

13.00 h. Pregó de festes a càrrec dels de Cal Roig

13.30 h. Al cafè del poble. Vermut

14.30 h. Al cafè del poble. Paella d’arròs per als veïns de Savallà

18.00 h. Representació de l’obra de teatre ‘El crèdit’ a càrrec del grup Naltrus

23.00 h. Ball de festa major amb el grup SetDVeu

 

diumenge, 7

11.00 h. Plaça Major. Actuació de l’Esbart Alt Gaià i Grallers de Santa Coloma

11.00 h. Parc infantil

11.30 h. Concert amb l’Orfeó de Santa Coloma

12.45 h. Ofici solemne en honor a la Mare de Déu del Roser

13.45 h. Al cafè del poble.  Vermut (durant el vermut es farà el sorteig de la pintura que Josep Puga lliura al poble de Savallà)