El Ral·li Ciutat de Valls passarà demà per la Conca de Barberà

Hi hauran trams a

Esports

El Ral·li Ciutat de Valls passarà demà per la Conca de Barberà
El Ral·li Ciutat de Valls passarà demà per la Conca de Barberà

Valls acollirà el demà dissabte, 6 d’octubre, una nova edició del Ral·li Ciutat de Valls, prova puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, Campionat de Ral·lisprints, Copes de Catalunya de Regularitat Super Esport i Esport.

 

El passeig de l’Estació, com cada any, serà el punt de concentració de vehicles i la sortida està programada a dos quarts d’1 del migdia. En aquesta novena edició es preveu que la participació de vehicles sigui similar a la d’altres anys i es recorreran els 228,48 km de la prova per les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà i un petit tram de la comarca de l’Urgell.

 

En total hi ha 54,02 quilòmetres de trams cronometrats amb variacions. Trams a Blancafort, Senan, Forès, que es repetiran dividits en dos seccions. Així, a Blancafort està previst el pas del ral·li a les 14:23; a Senan a les 14:48 i a Forès, a les 15:27. A la tarda, faran una segona passada per la comarca, a les 18:25 a Blancafort; a les 18:53 a Senan i a les 19:32, a Forès. Està previst que la prova finalitzi a dos quarts de 9 del vespre.

 

La cursa està organitzat per l’Escuderia Costa Daurada amb la col·laboració de Valls Racing Motor Sport.