TotVila registra mil nous usuaris en el primer mes de funcionament

Satisfacció dels clients i els comerços per la gran acollida de la targeta de fidelització de la Unió de Botiguers de Montblanc

Montblanc

TotVila registra mil nous usuaris en el primer mes de funcionament
TotVila registra mil nous usuaris en el primer mes de funcionament

TotVila, la targeta de fidelització creada i gestionada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) ha arribat als mil usuaris, en el seu primer mes de funcionament. La targeta estalvia diners virtuals amb cada compra, que s’acumulen al saldo dels clients per poder gastar-los a la mateixa botiga en futures compres. TotVila es va presentar en una exitosa i concorreguda festa de compres i gastronomia el passat 1 de setembre, la Ganga Food Night, on ja es van donar d’alta molts usuaris. Actualment, són 21 els establiments comercials de Montblanc que integren el sistema TotVila, i està previst que aquest mes ja se sumin nous comerços.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, fa balanç d’aquest primer mes de la TotVila: «N’estem molt satisfets, perquè veiem que els clients de seguida se l’han fet seva. La gent ve a pagar amb la targeta a la mà per poder gaudir dels descomptes. L’acollida és molt bona, i assolir amb tant poc temps el miler d’usuaris ha trencat les nostres millors expectatives. Estem convençuts que la TotVila continuarà creixent, tot sumant nous comerços i clients de la vila i la resta de la Conca de Barberà. És una gran eina de fidelització per garantir la vitalitat del nostre comerç».

Campanya promocional mensual

L’alta i el manteniment de la targeta són gratuïts, no està vinculada a cap entitat bancària ni a cap altre sistema de pagament, i els usuaris gaudeixen de promocions exclusives. En aquest sentit, aquest octubre se n’ha estrenat la primera: amb sols fer servir un sol cop la targeta i durant tot el mes, els usuaris de la targeta entren en el sorteig de 5 Targetes Regal, carregades amb 60 euros cadascuna per gastar en el comerç montblanquí adherit al sistema TotVila. El sorteig es realitza de forma automàtica entre tots els qui hagin usat la targeta. Els usuaris poden consultar els premis i el seu saldo acumulat al web www.totvila.cat. A més, si ho desitgen, reben informació per correu electrònic de tots els beneficis de ser usuari de la targeta. La UBCM impulsa la TotVila mitjançant campanyes de publicitat en diferents mitjans de comunicació i a les seves xarxes socials.