Els Pastorets de l’Espluga obren les inscripcions per la nova temporada

Dijous començaran els assajos de les representacions d’aquest Nadal

L'Espluga de Francolí

Els Pastorets de l’Espluga obren les inscripcions per la nova temporada
Els Pastorets de l’Espluga obren les inscripcions per la nova temporada | Pep Torres

El grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga ha obert aquest cap de setmana les inscripcions per la nova temporada d’Els Pastorets de l’Espluga, que arrenca aquest dijous amb els primers assajos. L’espectacle del Nadal es tornarà a representar aquest proper desembre al Teatre del Casal de l’Espluga, on torna cada dos anys amb la història de Josep M. Folch i Torres.

La representació dels Pastorets de l’Espluga és una de les més impressionants que es fa al Camp de Tarragona, amb un equip de més d’un centenar de persones. Des de fa més de 4 dècades es representen al Gran Teatre del Casal, un dels més grans de la demarcació. Abans però ja es representaven a l’Espluga, a l’antic teatre Cultural.

Les inscripcions s’han obert per totes les persones que vulguin participar a l’equip artístic o tècnic de la representació, que aquest any mantindrà la majoria d’actors i actrius dels últims anys als personatges principals. Com cada representació però, les persones que vulguin participar del cos de figurants de pastors, dimonis o àngels, col·laborar en el muntatge o a l’equip d’atrezzo, decorats i vestuari, es poden sumar a l’equip. També s’han obert les inscripcions pels músics que vulguin sumar-se a l’Orquestra dels Pastorets.

Per apuntar-se a l’espectacle cal enviar un correu electrònic a pastoretsdelespluga@gmail.com o a través del formulari que han difós els Pastorets de l’Espluga a través de la seva pàgina de Facebook.