Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

Es durà a terme el 27 d'octubre

Santa Coloma de Queralt

Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt
Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, organitza un taller de primers auxilis. L’activitat es durà a terme el dissabte dia 27 d’octubre, a partir de les 11 del matí, a la sala de la torre del castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt. El taller està adreçat a tot el públic en general, i anirà a càrrec de Joan Rosich, tècnic sanitari de la població.

 

La formació té com a objectiu conscienciar sobre la necessitat d'afrontar amb serenitat i eficàcia la situació d'urgència, establint una relació adequada amb les persones implicades. El taller imminentment pràctic es desenvoluparà amb estacions d’habilitats i simulació d’escenaris utilitzant un maniquí i desfibril·ladors d’entrenament, conegut popularment com el DEA.

 

Durant la sessió s’explicarà el protocol a seguir durant el Suport Vital Bàsic.  També conceptes dels primers auxilis donant instruccions sobre la Posició Lateral de Seguretat (PLS), el tractament de talls i cremades i el PAS (protegir, avisar i socórrer). Per últim, s’explicarà la importància d’estar seré i com actuar davant la trucada al servei d’emergències.

 

El taller està a tot el públic en general però especialment a joves, monitors d'activitats de lleure i esportives i dirigents d’entitats. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer per correu electrònic a joventut@concadebarbera.cat o enviant un whatsapp al 606 30 39 17.