L'Orquestra i el Cor 'Treu-li la Pols al teu Instrument' inicien nova temporada

L’Orquestra TLP arriba a l’11a temporada i el Cor TLP comença la 4a

L'Espluga de Francolí

L'Orquestra i el Cor 'Treu-li la Pols al teu Instrument' inicien nova temporada
L'Orquestra i el Cor 'Treu-li la Pols al teu Instrument' inicien nova temporada

Tot a punt per l’inici d’una nova temporada per als músics i cantaires de l’Orquestra Simfònica i el Cor ‘Treu-li la Pols al teu Instrument’ (TLP). Aquests projectes musicals amb seu a l’Espluga de Francolí han donat el tret de sortida a un nou curs musical que es presenta amb molta activitat.

 

Al llarg de la nova temporada es mantindrà la freqüència d’assajos mensual, els divendres al vespre, la qual cosa permet als músics i cantaires combinar la seva participació al projecte TLP amb altres activitats o compromisos. Després d’haver fer els primers assajos del curs el proper diumenge 21 d’octubre els músics i cantaires participaran a la 3a Jornada Conjunta de l’entitat, on es fan tallers de formació musical i lúdics i un dinar de germanor.

 

Quant als concerts previstos, l’Orquestra n’oferirà un a Rocafort de Queralt, a l’església de Sant Salvador, el proper diumenge 28 d’octubre i també farà una actuació a l’església de Sant Climent de Taüll el dissabte 22 de desembre. El Cor TLP també preveu oferir concerts amb la voluntat de donar a conèixer aquest singular projecte musical a d’altres pobles de la Conca de Barberà o comarques veïnes.

 

Les inscripcions tant a l’Orquestra com al Cor estan permanentment obertes. Si esteu interessats en formar-ne part, podeu escriure un correu electrònic a treulilapols@gmail.com o elcortlp@gmail.com o enviar un missatge a través del facebook de l’entitat.