S'inicien els tallers participatius per a la redacció de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà

El primer cicle tindrà lloc durant el mes d’octubre, els dies: 18 d’octubre a Vimbodí

Comarques

| Anna Torija

Els mesos d’octubre i novembre s'inicien els cicles de processos participatius i de concertació per a la redacció de la Carta del Paisatge.

 

El primer cicle tindrà lloc durant el mes d’octubre, els dies: 18 d’octubre a Vimbodí a la Sala 1 d’Octubre (baixos de l’ajuntament), 19 d’octubre a Sarral a Sala de Plens de l’ajuntament, 25 d’octubre a Santa Coloma de Queralt a Sala de la Torre del Castell dels Comtes, 26 d’octubre a Montblanc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà. En aquests tallers es definiran les unitats de paisatge de la Conca de Barberà.

 

El segon cicle es celebrarà durant el mes de novembre els dies: 26 de novembre a Conesa, 27 de novembre a Les Piles, 28 de novembre a Vilaverd i el 30 de novembre a Solivella. S’acordaran quins seran els objectius de qualitat paisatgística de la comarca.

 

Tots els tallers participatius es realitzaran a les 18.30h i hi podrà participar qualsevol ciutadà o entitat que gestioni, protegeixi, o tot i no tindre-hi una implicació directa, vulgui assumir alguna responsabilitat vers el paisatge de la comarca.

 

Totes les persones interessades en participar-hi s'han d'inscriure prèviament, trobaran tota la informació a la pàgina de facebook (facebook.com/PaisatgeConca) i a la pàgina web www.paisatgedelaconca.cat