Celebrada la I Cursa i Caminada Popular d'Orientació a l'Ermita dels Sants Metges

S'ha celebrat també, el 1r Esmorzar Popular amb Clotxa d'Arengades

Comarques

Celebrada la I Cursa i Caminada Popular d'Orientació a l'Ermita dels Sants Metges
Celebrada la I Cursa i Caminada Popular d'Orientació a l'Ermita dels Sants Metges | Foto © Marc Lladó Quadrat

La localitat de Sarral ha acollit la I Cursa i Caminada Popular d’Orientació a l’Ermita dels Sants Metges, que ha donat el seu tret de sortida a les 10.30 h, a la plaça dels Gronxadors de l’ermita

 

La cursa i Caminada ha comptat amb dos recorreguts: un de categoria familiar de 2,4 km aproximadament, dificultat baixa i apte per a infants, i una categoria oberta, d’aproximadament 6 km i dificultat mitjana.

 

L’objectiu de la cursa ha estat trobar les fites assenyalades al mapa, a l’entorn de l’ermita dels Sants Metges, disposant cada participant d'un d’un màxim de dues hores per aconseguir-ne les màximes fites possibles, entre d'altres elements.

 

Per altra banda, no ha faltat la celebració del 1r Esmorzar Popular amb Clotxa d’Arengades, de les 9 a les 10.30 h, a les taules sobre la plaça dels Gronxadors de l’ermita dels Sants Metges.

 

Tot plegat està organitzat pel Patronat de l’Ermita dels Sants Metges. S’espera, doncs, que aquesta nova iniciativa, la 1a edició d’aquesta cita sarralenca, gaudeixi del favor de la gent amb el nombre d’inscripcions i que acabi sent tot un èxit de participació.