El CF Montblanc es presenta

El club de la capital de la Conca de Barberà presenta els equips 2018-2019

Esports

Imatge de la presentació del CF Montblanc
Imatge de la presentació del CF Montblanc | FCF

El municipal de Montblanc s’ha vestit de gala per presentar  els equips de totes les categories i tot l’staff técnic que encararà la present temporada. Més de 180 jugadors han saltat a la gespa sota l’ànim i l’esclaf de la graderia plena d’aficionats del vermells.

 

L’acte del club centenari ha estat conduit pel seu president, Antonio González, i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la localitat, Josep Andreu, el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet i  d’en Jordi Albalat, regidor d’esports de l’ajuntament de Montblanc.

L'acte ha comptat amb Josep Vives, vicepresident de la FCF, l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i regidors de l'Ajuntament. Foto: FCF.

En el torn de parlaments Josep Vives, Vicepresident de la FCF i Delegat de Tarragona, ha interpel·lat als assistents a seguir respectant i fomentant la il·lussió del futbol base i ha agrait l’esforç de tots els implicats per la tasca realitzada.

 

Al finalitzar s’ha realitzat homenatge a jugadors retirats a l’entitat i s’ha fet visita a les instal·lacions per mostrar la nova coberta de la graderia i la remodelació de la zona de vestidors.

S'ha fet un homenatge a jugadors retirats de l'entitat. Foto: FCF

La presencia federativa també ha comptat amb en Rafael Pinedo, membre de la junta directiva i sostdelegat FCF a Tarragona i per en Josep Anton, sotsdelegat FCF de l’Alt Camp.