Intensa nit de treball a Montblanc per les precipitacions

Les principals tasques van ser de prevenció

Montblanc

Intensa nit de treball a Montblanc per les precipitacions
Intensa nit de treball a Montblanc per les precipitacions | Protecció Civil Montblanc

Protecció Civil de Montblanc, amb estreta col·laboració amb la Policia Local de la localitat i els Bombers, van estar fent tasques de prevenció i algunes actuacions motivades pels forts aiguats d'ahir diumenge al vespre i matinada, a la capital de la Conca de Barberà.

 

En aquest sentit, Protecció Civil de Montblanc des de quarts de 9 del vespre i fins a 2/4 de 3 de la matinada va estar treballant, en coordinació amb Policia Local i Bombers, sobretot al camí del Pinatell, a on s'havia produit un tap que feia el camí impracticable, sent necessari el tall al pas d'aquest, per tal de que cap cotxe pogués quedar atrapat al mateix. Per aquest motiu, es va avisar els treballadors de l'àrea de servei de que no fessin servir el camí com a pas. 

 

D'altres tasques van ser la retirada de contenidors que l'aigua i el vent havien mogut de la seva zona; una actuació en un domicili particular o la caiguda d'un marge de pedra d'una casa particular a Prenafeta; a banda de la retirada de branques o pedres de les carreteres i el marcatge de les diferents rieres.

 

Bàsicament doncs, els treballs es van basar en la prevenció i no es va haver de lamentar cap incident d'importància. Hi van participar, per part de Protecció Civil de Montblanc, vuit efectius i dos vehícles.