6a temporada del Casalet Kids a l'Espluga de Francolí

Aquesta temporada comença aquest diumenge 28 a les 18h amb l’espectacle Menuda Comèdia

L'Espluga de Francolí

6a temporada del Casalet Kids a l'Espluga de Francolí
6a temporada del Casalet Kids a l'Espluga de Francolí

El Casalet Kids 2018-2019 comença la 6a temporada aquest proper diumenge dia 28 d’octubre a les 18h al Teatre del Casalet.

 

El cicle de propostes infantils se celebrarà durant 8 diumenges a les 18h de la tarda i es podran veure espectacles de teatre, pallassos, titelles, màgia i cine del record.

 

Les propostes del Casalet Kids estan pensades per a un públic familiar i les organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi sense ànim de lucre. La programació també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.

 

Aquesta temporada comença aquest diumenge 28 a les 18h amb l’espectacle MENUDA COMÈDIA de la companyia JORDI DEL RIO. Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, un teatre que els seus habitats l’anomenaven el teatre LA COMÈDIA. Però aquest no és un teatre com els altres, és més especial, perquè a dins hi viuen uns éssers màgics, els follets tramoies que són els encarregats de que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible. Però, un bon dia, l’ajuntament va decidir enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial. L’alcalde encarrega a l’Encarnita i en Minguet, dos simpàtics treballadors de la brigada de manteniment, buidar La Comèdia abans de ser enderrocat. Però ells, quan entren a l’escenari, descobreixen la màgia del teatre i creen un inesperat món imaginari ple de joc, fantasia i molt d’humor.
L’acabaran enderrocant el teatre La Comèdia?