Te’n sortiràs? Scape Room per a joves a Vimbodí i Poblet

L’activitat es durà a terme divendres 2 de novembre a les 6 de la tarda

Comarques

Te’n sortiràs? Scape Room per a joves a Vimbodí i Poblet
Te’n sortiràs? Scape Room per a joves a Vimbodí i Poblet

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Associació Juvenil Som de Poble realitzarà un scape room.

 

L’activitat es durà a terme divendres 2 de novembre a les 6 de la tarda. El joc està adreçat a joves majors de 15 anys. Les inscripcions prèvies i gratuïtes són limitades i, es poden fer per correu electrònic a joventut@concadebarbera.cat o enviant un whats al 606303917.

 

Un joc d'escapada en viu o escape room és un joc en el qual els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, es tanquen en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzzles i escapar abans que se'ls esgoti el temps de què disposen - normalment una hora o una hora i mitja. Aquests jocs fomenten el team building. Els rooms escape estan basats en els videojocs "Escape the room", ambientats en tot un seguit de llocs ficticis com cel·les de presó, masmorres i estacions espacials.

 

És una activitat ideal per a passar una estona diferent i inoblidable amb els amics. Un cop iniciat el joc, començarà una emocionat aventura en la qual els joves se sentiran protagonistes d’una pel·lícula.