Continua el cicle de concerts de tardor a Santa Coloma de Queralt

Camerata XXI, protagonista del proper concert, el dia 10

Santa Coloma de Queralt

Continua el cicle de concerts de tardor  a Santa Coloma de Queralt
Continua el cicle de concerts de tardor a Santa Coloma de Queralt

El proper 10 de novembre a les 8 del vespre el castell dels comtes de Santa Coloma s’omplirà de nou de música. Després de l’èxit del concert dels cors Scherzo i Exàudio, aquest dissabte esperem tornar a omplir la sala amb el grup Camerata XXI, que sota el títol Quartet de Schubert amb folre i manilles, ens oferiran un concert familiar, presentat per David Puertas, amb la música de Schubert per a instruments de corda, interpretat per Josep M. Ferrando, violí, Xavier Blanc, violí, Albert Carbonell, viola, i Jaume Fraga, violoncel.

 

Justament a l’època en què Schubert va viure a Viena, aquí a Catalunya començàvem a aixecar torres humanes: mentre ell componia trios, quartets, cançons i simfonies, nosaltres muntàvem pilars de quatre i intentàvem castells de sis pisos. Però tant en la música com en els castells, una persona sola mai no se’n surt: cal l’ajut de molta gent. Cal ser conscients que la música de Schubert mai no hagués sonat sense els amics que la van tocar, i així és també com puja un castell, amb la col·laboració de tothom.

El concert és gratuït i pensat per a tots els públics.

 

Per altra banda, el concert del jove montblanquí Alexandre Amorós, Sasha, s’ha traslladat al dia 24 de novembre, per qüestions d’agenda.