Èxit de participació en la conferència de Jaume Alonso Cuevillas a Montblanc

“de la presó sortiran abans del que dictaran les sentències de la farsa de judici que els espera a l’Estat Espanyopl i no perquè ho digui Estrasburg, sinó perquè serem República”

Montblanc

Èxit de participació en la conferència de Jaume Alonso Cuevillas a Montblanc
Èxit de participació en la conferència de Jaume Alonso Cuevillas a Montblanc

Gran èxit de participació en la conferència que Jaume Alonso Cuevillas, advocat del MHP Carles Puigdemont, va fer el vespre del 7 de novembre a Montblanc. La gran afluència de públic va fer que s’haguéssin d’utilitzar cadires addicionals i que força gent no pogués entrar a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc.

 

La conferència titulada “La judicialització del procés” va servir perquè Cuevillas expliqués als assistents l’actual situació jurídica dels presos polítics i dels exiliats així com també per explicar quines són les expectatives pel judici què tindrà lloc els propers mesos i que en paraules de l’advocat “serà duríssim des del punt de vista humà” ja que “en aquest simulacre de judici la setència ja està dictada”. Cuevillas va afirmar que “és evident per a qualsevol persona que ha llegit el codi penal que no hi ha hagut cap delicte” i que el que passa és que “estem davant d’un estat amb una visió imperial i amb l’orgull ferit amb unes institucions judicials absolutament desprestigiades i bunqueritzades en la defensa de la unitat d’Espanya més enllà de la llei, contra la llei”.

 

L’advocat del MHP Carles Puigdemont va assegurar als assistents que “els presos tardaran aproximadament entre 5 i 7 anys a tenir un judici just a Estrasburg”. No obstant, i en referència als presos polítics Cuevillas va assegurar que “de la presó sortiran abans del que dictaran les sentències de la farsa de judici que els espera a l’Estat Espanyopl i no perquè ho digui Estrasburg, sinó perquè serem República”.

 

La conferència també va servir perquè els assistents disposéssin d’un torn de preguntes amb Cuevillas que va afirmar que “és possible que hi hagi més euroordres en el marc de l’euroridícul de la justícia espanyola a Europa” i va sentenciar “estarem preparats”.

 

Finalment Cuevillas va afirmar que “el procés d’independència és irreversible perquè ja hi ha més de 2 milions de persones, i pujant, que ja han desconnectat de l’estat” i va assegurar que “la gent tirarà endavant la República amb els partits, sense els partits i, si cal, contra els partits”.

 

El cicle de conferències organitzades per l’ANC continuarà el proper 16 de novembre a les 20:00h del vespre a l’Auditori Carulla Font amb la visita de Pep Cruanyes, vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana.