Es presenta la Travessa Valls-Montblanc

Es celebrarà el 2 de desembre

Esports

Es presenta la Travessa Valls-Montblanc
Es presenta la Travessa Valls-Montblanc | Foto: Marc Lladó

El Casal d'Entitats de Montblanc ha acollit la presentació a la capital de la Conca de Barberà de la Travessa Valls-Montblanc, organitzada conjuntament per l’empresa E4Dreams i els ajuntaments de Valls i de Montblanc i amb una bona presència de públic interessat en la mateixa.

 

La Travessa Valls-Montblanc és una prova no competitiva que uneix les dues capitals de comarca i es podrà fer al ritme que es vulgui: corrent, caminant o en marxa nòrdica, en un temps màxim de 5 hores des de la sortida.

 

La sortida serà des de davant del Pavelló Xavi Tondo Volpini de Valls i l’arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, amb un recorregut de 20 km i una dificultat mitjana, ja que tot i que es transita per camins, pistes forestals i senders, no hi ha passos complicats.

 

El circuit estarà completament marcat i hi hauran quatre avituallaments: un abans de la sortida, dos durant la ruta i un a l’arribada. L’organització facilita el transport des de Montblanc cap a Valls, ja sigui abans de la sortida o després de l’arribada a Montblanc. També portarà als participants que ho desitgin una bossa de mà des de la sortida fins a la línia d’arribada. Hi haurà un obsequi commemoratiu per a tots els participants.

 

Les inscripcions es poden fer a través del web https://e4dreams.com/ o a partir del dia 6 de novembre a la botiga Tropsport de Valls.