El Cafè de Conesa està d’estrena

La nova direcció del Cafè està en mans d’una parella jove

Comarques

El Cafè de Conesa està d’estrena
El Cafè de Conesa està d’estrena

El Cafè de Conesa està d’estrena. Els antics llogaters acaben una etapa. I això vol dir que d’altres la comencen. La nova direcció del Cafè està en mans d’una parella jove, de Conesa. Van ser els únics que van presentar la seva proposta, una vegada obert el concurs per part de l’Ajuntament. 

 

Aquest dissabte, a partir de les 12 h, i en el marc de la Festa Major d’Hivern de Conesa, els nous cafeters compartiran amb els veïns la inauguració. 

 

Cal recordar que el Cafè de Conesa esdevé un punt de trobada molt important pels conesins i conesines, ja que els veïns es reuneixen per a veure el futbol, per celebrar festes, per dinar o sopar els caps de setmana. És una mena de local social, on tothom hi és benvingut. També veïns d’altres municipis de la Conca de Barberà i de la resta del país. El Cafè té vida pròpia. 

 

L’equipament està ubicat a la plaça Major del poble i, antigament, l’edifici acollia el sindicat agrícola. A la planta baixa, s’hi pot trobar la Sala del Ball, també punt de trobada pels veïns.

 

El nou Cafè obrirà les seves portes divendres, amb motiu de la Festa Major. A partir d’aleshores, durant la temporada d’hivern (d’octubre a maig), el Cafè estarà obert dimarts, dimecres i dijous, de 8.30 a 18 h, exceptuant els dies que hi hagi partit de futbol. Els divendres, els dissabtes i diumenge, el recinte estarà obert de les 8.30 fins a les 24 h. 

 

A l’estiu (de juny a setembre), la cosa serà diferent. Obrirà a les 8.30 i tancarà a la 1 de la matinada. Els dilluns estarà tancat per descans setmanal, sempre que no sigui festiu.