Conesa encetarà avui, la Festa Major d'Hivern 2018

El sopar de veïns donarà el tret de sortida als actes

Comarques

Conesa encetarà avui, la Festa Major d'Hivern 2018
Conesa encetarà avui, la Festa Major d'Hivern 2018

Arriba la Festa Major de Conesa, del 16 al 18 de novembre. Un cap de setmana replet d’activitats dirigides a totes les edats. Els conesins es tornen a trobar, aquest cop, però, amb més fred.

 

Els actes festius començaran avui, divendres dia 16 de novembre, amb un sopar de veïns. El menú constarà de sopa de farigola amb ou de primer i, de plat principal, bacallà amb romesco o hamburguesa vegetariana. La cita serà a les 21.30 h a la Sala del Ball. Dissabte hi haurà la gran festa.

 

El Cafè de Conesa estrena direcció i ho fa carregat de piles i d’energia. A partir de les dotze del migdia, tindrà lloc la inauguració. Es tracta d’una nova etapa per Conesa, tenint en compte que el Cafè és un punt important de trobada pels veïns i veïnes durant tot l’any.

 

A partir de les 17.30 h, l’Ajuntament organitza un cafè amb l’alcalde i el regidor. Una iniciativa que té per objectiu acostar la tasca de l’equip de govern a la ciutadania. És el moment de parlar de propostes.

 

Tot seguit, a partir de les 19 h, els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) convertiran la plaça Major en un autèntic infern, amb la seva carretillada. A les 23 h, la companyia Naltrus oferirà l’obra teatral El crèdit a la Sala del Ball.

 

Diumenge al matí, a les 12.45 h, tindrà lloc la tradicional missa en honor de la patrona santa Victòria, seguit del concert vermut popular. A la tarda, serà el torn del ball de festa major amb el grup Cocktail Elegant. Hi haurà servei de xurreria. És hora de posar-nos l’abric, la bufanda i donar la benvinguda a la Festa Major d’hivern de Conesa.