Un bon i participat sopar ha encetat la Festa Major d'Hivern a Conesa

Els actes es perllongaran fins diumenge

Comarques

Un bon i participat sopar ha encetat la Festa Major d'Hivern a Conesa
Un bon i participat sopar ha encetat la Festa Major d'Hivern a Conesa | Foto: Marc Lladó

Un molt participat sopar de veïns ha donat el tret de sortida a la Festa Major d'Hivern a Conesa, enmig d'un molt bon ambient.

 

Avui dissabte continuaran els actes i ho faran amb l'estrena de la nova direcció del Cafè de la localitat. Es tracta d’una nova etapa per Conesa, tenint en compte que el Cafè és un punt important de trobada pels veïns i veïnes durant tot l’any.

 

Tampoc faltarà a la tarda, l'acte anomentat un cafè amb l’alcalde i el regidor. Una iniciativa que té per objectiu acostar la tasca de l’equip de govern a la ciutadania.

 

Tot seguit, a partir de les 19 h, els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) convertiran la plaça Major en un autèntic infern, amb la seva carretillada.

 

A les 23 h, la companyia Naltrus oferirà l’obra teatral El crèdit a la Sala del Ball.

 

Diumenge al matí, a les 12.45 h, tindrà lloc la tradicional missa en honor de la patrona santa Victòria, seguit del concert vermut popular.

 

A la tarda, serà el torn del ball de festa major amb el grup Cocktail Elegant. Hi haurà servei de xurreria. És hora de posar-nos l’abric, la bufanda i donar la benvinguda a la Festa Major d’hivern de Conesa.