El Museu de la Vida Rural immers en les V Jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades

Va començar ahir divendres i es perllonga al llarg de dissabte

L'Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural immers en les V Jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades
El Museu de la Vida Rural immers en les V Jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades | Foto © Marc Lladó Quadrat

Des d'ahir divendres i durant tot avui dissabte, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí acull les V Jornades del bosc de Poblet i les muntanyes de Prades.

 

Aquesta edició dedicada a posar en valor la diversitat i la riquesa del patrimoni tractarà de temes diversos com la història, micologia, fauna i flora, arbres vells i boscos madurs, geologia, canvis i actuacions en el medi natural, gestió del patrimoni així com una taula rodona on es parlarà de turisme a les muntanyes de Prades. Es compta amb expertes i experts que han realitzat estudis i investigacions en aquests camps.

 

Les Jornades van començar ahir amb l'acte d'obertura amb Ester Trullols, directora del PNIN de Poblet; el Pare Lluc Torcal, president de la junta rectora del PNIN de Poblet i Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural, tot continuant fins a quarts de set de la tarda, dividida en un Bloc Història i un Bloc Micologia, a més d'un Bloc Fauna i Flora. Avui, és el torn del Bloc Arbres Vells i Boscos Madurs; Bloc Geologia; Bloc Canvis i Actuacions en el Medi Natural i Bloc Gestió del Patrimoni.