El Museu de la Vida Rural acull dissabte una jornada sobre gestió cultural en entorns no urbans

L’activitat és el tret de sortida del Màster de Gestió Cultural de la UOC i comptarà amb representants de festivals i institucions culturals del territori

L'Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural acull dissabte una jornada sobre gestió cultural en entorns no urbans
El Museu de la Vida Rural acull dissabte una jornada sobre gestió cultural en entorns no urbans

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí acollirà aquest dissabte la inauguració dels estudis del Màster en Gestió Cultural, els Estudis d’Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) del curs 2018-2019. El tret de sortida al curs d’enguany es donarà amb la jornada “Gestió Cultural en Entorns no Urbans”. 

 

La voluntat de la jornada és reflexionar sobre la programació i l’oferta cultural que trobem fora de les grans ciutats, que cada vegada és més àmplia i diversa. En aquest sentit la jornada també pretén reivindicar el paper de les comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre, que malgrat quedar sovint fora de les polítiques culturals centrals del país estan donant ara mateix projectes imaginatius que tenen en la cultura el vector de desenvolupament sostenible.  

 

La taula rodona i la visita al Museu, plats forts de la jornada

La jornada s’iniciarà a les 11h amb la benvinguda a càrrec de Muriel Gómez, directora del màster de Gestió Cultural UOC-UdG i de Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural. 

 

Un dels actes centrals serà la taula rodona, a partir de les 11:30h, amb Oriol Martí, director executiu de la Fira de Tàrrega; Roberto Olivan, director de R.O.P.A (Roberto Olivan Performing Arts) i de DeltebreDansa; Elena Juncosa, directora de la Fundació Mas Miró i Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural d’Espluga de Francolí. 

 

La jornada també inclou el dinar i la visita al MVR i a l’exposició temporal Dust Bowl a la tarda. 

 

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom

La jornada Gestió Cultural en Entorns no Urbans és gratuïta i oberta a tothom. Hi haurà una pausa per a dinar i una pausa pel cafè. L’activitat al museu té un aforament limitat a 25 persones, per tant, és necessari formalitzar la inscripció.

 

La inscripció es pot fer a través de la pàgina web www.museuvidarural.cat