Espluga ja te un camp de futbol de gespa

S'ha inaugurat aquest diumenge lmigdia. El cost de la millora ha estat de 513.000 euros. A més de la gespa, s'ha remodelat altres coses del camp

Esports, L'Espluga de Francolí

Espluga ja te un camp de futbol de gespa
Espluga ja te un camp de futbol de gespa

Tal com estava previst diumenge, 2 de desembre, l'Espluga de Francolí va inaugurar el nou camp de futbol de gespa municipal, en un cap de setmana en que la Unió Esportiva l'Espluga també  va fer la presentació oficial dels seus equips i disputaran diversos partits de les diferents categories. la inauguració ha anat a c+arrec de les autoritats locals i del club.

Les obres es van comencar la  segona setmana de juliol i degut a unes complicacions en la compactació del terreny i posteriorment a les pluges acumulades, han fet retardar la finalització de l'obra, que tot i que a manca de finalitzar els últims detalls. El club local ja acumula molt partits aplaçats i calia començar a jugar a casa per desencallar la temporada.

Mentre han durat les obres el club ha començat la temporada dels seus equips movent els partits als camps dels contrincants, o bé utilitzant el camp de futbol de VimbodÌ i Poblet, Montblanc i realitzant entrenaments al Pavelló Municipal d'Esports.

El cost total de millora i condicionament de la zona esportiva del camp de futbol ha pujat 513.000 euros.

Les obres han  consistit  en posar la gespa artificial, l'ampliació de les grades, obra que queda pendent de finalitzar, ampliació dels paviments perimetrals, ampliació de la caseta de control d'aigues, el telecontrol del pou i el rec i el canvi de l'enllumenat a la tecnologia LED, així com  adequar l'entorn.

Espluga ja te un camp de futbol de gespa
Espluga ja te un camp de futbol de gespa