Els espluguins Sanahuja Team, guardonats als premis Cop de Gas de Ràdio Cerdanyola

“Cop de Gas” és un programa especialitzat en el món del motor, i els premis consten de diferents categories

Esports

Els espluguins Sanahuja Team, guardonats als premis Cop de Gas de Ràdio Cerdanyola
Els espluguins Sanahuja Team, guardonats als premis Cop de Gas de Ràdio Cerdanyola

El passat diumenge dia 17 de desembre, es celebrà a Montornés del Vallés la jornada Pilots Solidaris per La Marató de Tv3, que cada any organitza la Penya Barcelonista i de Clàssics de Montornès, dia en que es fa també l’entrega de premis del programa de Ràdio Cerdanyola “Cop de Gas”.  De 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, el recinte firal de Montornés va acollir una sèrie d’activitats per a tota la família, la més celebrada de les quals va ser l’oportunitat dels presents, grans i petits, de poder viure com a copilot, una petita cursa a bord d’un cotxe de rally amb un pilot professional.

 

“Cop de Gas” és un programa especialitzat en el món del motor, i els premis consten de diferents categories; millor pilot, millor cursa, millor club-escuderia, millor cursa de muntanya, premi fèmines, millor copilot, premi en regularitat i clàssics, millor pilot revelació, premi eco-ràcing i premi de comunicació i fotografia, i és en aquesta categoria en la que van ser guardonats, entre 48 candidats, els membres de Sanahuja Team. 

 

Miquel Àngel Sanahuja, vimbodinenc afincat a l’Espluga de Francolí, i el seu fill de 9 anys, en Víctor Sanahuja, són els membres de Sanahuja Team. Des de molt jove el pare, i des de que va néixer, el fill, comparteixen, a més de la sang, la passió pel món del motor. Sempre han col·laborat activament, ja sigui en organització, en seguretat o ràdio en diferents rallys celebrats a Catalunya, alguns tant importants com el Rally Racc Costa Daurada, prova del Campionat del món de rallys en les que hi participen els millors pilots i escuderies del món, com Sebastian Loeb (actual campió del món), Sebastian Ogier, Jari-Matta Latvala, Dani Sordo, Ken Bloch, entre molts d’altres. Als membres de Sanahuja Team,  però, els apassiona molt més el que es fa a casa nostra,  com el Rally Legends de Valls, el Rally Pacha-La Pineda o la Pujada a Prades, entre molts altres esdevinements.

 

Fa un parell d’anys, però, van decidir viure aquest món  com a aficionats més que no pas com a col·laboradors,(tot i que segueixen col·laborant puntualment en alguns esdeveniments) i es quan van crear la pàgina de Facebook Sanahuja Team, pàgina que ha estat guardonada en els premis Cop de Gas. És doncs, un reconeixement que Sanahuja Team ha celebrat amb alegria per ser un premi a la passió i afició, ja que no són professionals de la fotografia i únicament els mou l’amor per aquest esport, l’automobilisme en general, i els rallys, pujades o concentracions de cotxes clàssics, en particular.

 

La pàgina de Facebook Sanahuja Team, sempre està encantada de compartir les seves fotografies a tots aquells interessats en aquest esport,i espera poder seguir molt temps compartint amb els seus seguidors les seves fotografies i històries. Sanahuja Team vol aprofitar per agraïr el suport rebut per tothom i també felicitar als organitzadors de la jornada de Pilots Solidaris, així com al programa Cop de Gas.