Neix la Sant Silvestre ViP de Muntanya, el 29 de desembre, amb sortida i arribada al Monestir de Poblet

La prova, de 13,5 km i de caràcter no competitiu, transcorre per paratges naturals dins del terme municipal de Vimbodí i Poblet

Esports

Neix la Sant Silvestre ViP de Muntanya, el 29 de desembre, amb sortida i arribada al Monestir de Poblet
Neix la Sant Silvestre ViP de Muntanya, el 29 de desembre, amb sortida i arribada al Monestir de Poblet | E4Dreams

Esport d’alçada per acomiadar l’any enmig de paratges naturals de gran bellesa. El proper 29 de desembre arriba la Sant Silvestre ViP de Muntanya, una prova no competitiva per camins i senders del terme municipal de Vimbodí i Poblet dins del Paratge Natural d’Interès Nacional (PNIN) de Poblet, amb sortida i arribada al Monestir situat a gairebé 500 metres sobre el nivell del mar. El recorregut, de 13,5 km i un desnivell positiu de 631 metres, tindrà una cota màxima de 1.041 metres. Es podrà fer a peu, bé sigui caminant o corrent, en un màxim de 3,5 hores. És el temps suficient per fer tota la ruta caminant a un pas normal. 

 

La Sant Silvestre ViP de Muntanya és una iniciativa de l’empresa de gestió d’esdeveniments esportius E4 Dreams (www.e4dreams.com), amb el suport de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, el PNIN de Poblet i el Monestir de Poblet. Es tracta de la primera prova esportiva d’aquestes característiques que es durà a terme per aquesta zona muntanyosa, i l’objectiu és que el participants gaudeixin d’un entorn privilegiat i acomiadin l’any fent esport de manera saludable i divertida. En aquest sentit, opcionalment els participants que ho desitgin podran anar disfressats, destaca l’empresa organitzadora, que preveu donar continuïtat a aquesta prova en els propers anys. La inscripció per participar en aquesta primera Sant Silvestre ViP ja és oberta al web d’E4 Dreams.

 

L’hora de sortida de la prova serà les 9.30 h. Des del Monestir de Poblet, els participants enfilaran el barranc de la Pena i allà continuaran l’itinerari, que estarà totalment senyalitzat. Així mateix, hi haurà dos avituallaments al llarg del trajecte i també a la sortida i a l’arribada.

 

Aquesta cita esportiva inclou al nom les inicials (ViP) del municipi que l’acull: Vimbodí i Poblet. El seu ajuntament destaca la singularitat d’aquesta prova nadalenca de muntanya: «El seu recorregut, per paratges naturals de gran bellesa, la converteixen en una cita atractiva per als amants de la natura i de l’esport; és una bona manera d’acomiadar l’any», assegura el regidor d’Esports de l’Ajuntament vimbodinenc, Albert Garcia.