Exitosa edició de la 1a edició de la Sant Silvestre de ViP de Muntanya

127 participants van gaudir de un matí genial pel bosc de Poblet

Esports, Comarques

Exitosa edició de la 1a edició de la Sant Silvestre de ViP de Muntanya
Exitosa edició de la 1a edició de la Sant Silvestre de ViP de Muntanya

Vimbodí i Poblet va  acollir la primera edició de la Sant Silvestre ViP de Muntanya, una prova pedestre organitzada per e4dreams on els 127  participants van gaudir de un matí genial pel bosc de Poblet.

 

Aquesta prova es no competitiva i té l’objectiu de  engrescar la participació de tots els amants a la muntanya portant a terme un recorregut on s’evita l’asfalt i és busquen els itineraris més bonics, originals i adequats per una prova on es pretén acabar l’any realitzant i gaudint de una ruta perfectament senyalitzada.

 

La sortida es va donar puntualment a les 9:30 hores des de l’impressionant monestir de Poblet ubicat al terme de Vimbodí i Poblet  i només sortir de l’entorn del monestir ja van poder gaudir de un itinerari primer entre vinyes, i seguidament de un seguit de senders i pistes  que van fer les delícies de tots els  participants tant els més ben preparats físicament  i que corrien a fons  (els primers van arribar en 1 i 15 minuts per completar els 14,2 km de la ruta) com els que caminaven i feien magnífiques fotografies dels paisatges i descobertes que oferia l’itinerari. Tots van arribar en menys de 4 hores, que era el límit que marcaven els organitzadors.

 

Durant la ruta hi havia dos avituallaments, estratègicament situats al km 5,5 i al 9, que comptaven amb diversitat de begudes i de menjar que va ser molt ben valorada per tots els participants i a l’arribada un avituallament final on hi trobaven des de caldo casolà, a xocolata desfeta, entrepans de pa de forn amb embotits casolans.

 

Els participants a l’arribada rebien un medalló commemoratiu fet amb fusta d’arboç del bosc de Poblet i altres obsequis de record com la botella de cava especialment feta i dissenyada per la ocasió.

 

Cal agrair la col·laboració de l’ajuntament i voluntariat de Vimbodí i Poblet, així com del Monestir de Poblet, el museu del vidre i a tots els voluntaris que han fet possible quer aqueta Sant Silvestre ViP de Muntanya hagi estat un gran èxit a tots els nivells.