Reordenació del trànsit al Sòl de l'Horta

Els treballs, la planificació dels quals estaran dirigits per la Policia Local, s'iniciaran el pròxim dilluns 14 de gener

Montblanc

Reordenació del trànsit al Sòl de l'Horta
Reordenació del trànsit al Sòl de l'Horta

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat un projecte de reordenació del trànsit a la zona del Sòl de l'Horta. 

 

Els treballs, la planificació dels quals estaran dirigits per la Policia Local, s'iniciaran el pròxim dilluns 14 de gener, i els realitzarà l'empresa Baix Camp.

 

Aquest nou pla de mobilitat consisteix en la millora de la senyalització horitzontal i vertical dels carrers, que seran d'un únic sentit de circulació i amb estacionament als dos costats, ja sigui en cordó o línia.

 

Gràcies a aquesta millora es facilitaran als veïns més zones d'aparcament i s'aconseguirà que les zones de vianants i les zones verdes quedin destinades al seu propòsit.

 

La Regidoria de Seguretat Ciutadana va fer la proposta d'actuació en aquesta zona, donada les molèsties i queixes dels veïns de la zona per vehicles mal estacionats que provocaven el trencament de les arquetes que hi ha a les voreres i al mal estat de conservació de les zones verdes. 

 

Finalment, s'informa als veïns que vulguin tenir accés als seus pàrquings privats i mantenir l'esmentat accés i pas per la vorera, que hauran de fer la sol·licitud de la llicència de gual a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament.