Vimbodí i Poblet, de Festa Major en honor a Sant Antoni Abat

Es viuran diferents actes fins diumenge dia 20

Comarques

La Festa Major petita del municipi de Vimbodí i Poblet, dedicada a sant Antoni Abat, va començar ahir, dijous dia 17 de gener, amb un ofici solemne dedicat al patró secundari, seguit de la tradicional benedicció dels animals.


 A partir d’aquest moment, queda encetada una celebració que inclourà entre els seus actes altres celebracions diverses de tipus popular i festiu. No hi faltarà el teatre, amb l’obra L’habitació, a càrrec del grup local Vent de Bosc; el cinema, amb El fotógrafo de Mathausen, el concert de cant coral a càrrec de la coral Veu de la Terra, o el ball, amb una sessió de tarda.

Altres actes destacats de la festa són la festa del soci del Casal d’Avis, la campanya de donació de sang o la caminada popular a la creu del Codoç, amb motiu del quart aniversari de la restauració d’aquest element medieval, una efemèride que en aquell moment va donar peu a la creació del Grup de Caminades Creu del Codoç.


  La Festa Major s’allargarà fins al 20 de gener. Al programa adjunt es detallen tots els actes del programa de la festa, impulsada per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

 

Divendres, 18 de gener

18.00 h a 21.00 h Campanya de donació de sang. Consultori mèdic.


Dissabte, 19 de gener

19.00 h Ball de Festa Major, amb el grup Madison. Pavelló Municipal.

22.00 h Representació teatral ‘L’habitació’. Grup de teatre Vent de Bosc. Cinema Foment. Venda d’entrades anticipades i numerades el mateix dia. 

13.00 h A la biblioteca, i mitja hora abans de la representació al mateix Teatre Foment.


Diumenge, 20 de gener

09.00 h Caminada popular a la creu del Codoç, amb el grup de Caminades Creu del Codoç de Vimbodí i Poblet, amb motiu del quart aniversari de la restauració d’aquest element medieval. Se sortirà des de la plaça Major. Cal portar aigua i esmorzar. Recorregut apte per a tothom qui estigui acostumat a caminar (9 km, aproximadament, anar i tornar).

17.00 h i 19.00 h Cinema, ‘El fotógrafo de Mauthausen’. Cinema Foment.

18.00 h XXXII Concert d’Hivern, a càrrec de la Coral Veu de la Terra de Vimbodí i Poblet. Església parroquial.