Trobats quatre cadells de gos dintre d'un contenidor a Vimbodí i Poblet

Dos dels cadells ja eren morts i el veterinari va certificar la no viabilitat de la vida dels altres dos, degut als forts maltractaments previs a l'abandonament

Comarques

Trobats quatre cadells de gos dintre d'un contenidor a Vimbodí i Poblet
Trobats quatre cadells de gos dintre d'un contenidor a Vimbodí i Poblet

Desgraciat fet de maltractament animal el que va passar a Vimbodí i Poblet segons denunciava a les xarxes socials "Vimbodí Pets". I és que segons comenten, a les 6 de la tarda del dia 21 de gener, s'haurien rescatat del contenidor de brossa de la Davsa, 4 cadells de gos d' unes 3 setmanes d'edad. Algú els va deixar dins d'un sac de ràfia entre les 16.00 hores i les 18.30 hores, després de que algú, els hagués volgut matar a cops de pala.

 

Dels quatre cadells, dos ja eren morts quan van ser trobats i els altres van ser portats a urgències veterinàries, segons "Vimbodí Pets", "el veterinari només va poder certificar que la vida dels cadells no era viable. Un tenia el coll i la cadera trencada i l'altre tenia la mandíbula fora de lloc, a part del síndrome de aplastament". 

 

Els fets ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra, amb totes les proves pertinents. Segons "Vimbodí Pets", els Mossos van poder veure els dos cadells maltractrats. Les diligències seguiran el seu curs i es cataloguen de maltractament animal greu amb multa que va entre els 2.000 i els 20.000€.