Diumenge 10 de febrer, primer concert a la Conca del cicle Al Caliu

Ignasi Arévalo, Mel i Mató i Tòlia i les Guineus, actuaran a l’Espluga

L'Espluga de Francolí

Cartell d'aquest 2019 del cicle Al Caliu
Cartell d'aquest 2019 del cicle Al Caliu | Cedida

El 20 de gener va començar la 7a edició d’Al Caliu, el cicle hivernal de cantautor(e)s del territori on fomentar la música d’autor els mesos d’hivern. El cicle continua aquest cap de setmana i ho farà amb el primer concert d'aquesta edició a la Conca de Barberà. Serà diumenge 10 de febrer, al Casalet de l’Espluga de Francolí, a les 18.30h, amb l’actuació d’Ignasi Arévalo (cançó intimista), Mel i Mató (cançó d’amor) i Tòlia i les Guineus (folk rock).


El Cicle enguany té lloc entre els mesos de gener i abril a nou municipis de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Conca de Barberà. Cal destacar que en aquest 2019 el número de concerts augmenta fins a un total de deu estrenant-se a tres poblacions per on encara no havia passat: Vilaplana, Alcover i Riudoms. Una altra novetat del cicle és la participació de tres artistes convidats que s’afegeixen al programa completant l’oferta dels membres del col·lectiu. Son Yuriós & Bruna, Rubén Aguilar i On Faria.


Les entrades a tots els concerts són gratuïtes (amb l’excepció de l’actuació que es realitzarà el dia 23 de febrer al Teatre Bravium de Reus). Es proposa al final dels espectacles l’opció de taquilla inversa.