Els regidors de l’Ajuntament, protagonistes del cartell de Carnaval de Montblanc

El carnaval montblanquí tindrà el seu acte central el dissabte 2 de març amb la rua 

Montblanc

Cartell del Carnaval de Montblanc 2019
Cartell del Carnaval de Montblanc 2019 | Anna Torija

L’alcalde, Josep Andreu, i els regidors del consistori Ariadna Ferrer, Francesc Benet, Oriol Pallissó, Jordi Albalat, Laura Aluja, Marc Vinya i Toni Gutiérrez són els protagonistes del cartell del Carnaval d’aquest any de Montblanc. 

 

Aquest dijous 7 de febrer s’ha presentat el cartell i els actes del Carnaval 2019 de Montblanc. Oriol Pallissó, regidor de Festes del consistori montblanquí, anunciava que enguany la imatge de la festa ha volgut tenir els regidors de l’ajuntament com a protagonistes ja que es tracta de l’últim any de la legislatura i, per tant, “s’ha jugat amb les cares més visibles del consistori i també s’ha fet joc amb el tema de la piscina coberta”. I és que el cartell d’enguany il·lustra a l’alcalde, Josep Andreu, com a capità d’un vaixell que és l’ajuntament, acompanyat de diversos regidors. Tots navegant en una piscina al descobert.

 

El carnaval de Montblanc se celebrarà de l'1 al 5 de març, sent el dia principal el dissabte 2 quan al matí hi haurà la rebuda de Sa Majestat Carnestoltes XLI, acompanyat de la Bandarra Street Orkestra i actuació de la comparsa guanyadora de l’any passat, i, a la tarda, arribarà el moment de la gran rua, amb el recorregut que es porta fent els últims anys i la passarel·la de lluïment de carrosses i comparses al arribar a la plaça de Sant Francesc. També, com s’ha fet els darrers anys, a la nit hi haurà sopar de Carnaval i Gran Festa al Pavelló del Casal amb DJ Enredu, DJ Plan B i DJ Marsal Ventura. Els actes de carnaval acabaran dimarts 5 de març amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes i la lectura del testament, al vespre.

 

Pel que fa als premis, s’ha destacat que enguany s’ha augmentat la dotació econòmica. S’anunciaran els tres primers premis de cada categoria de la rua a la festa de dissabte a la nit i el repartiment de premis es farà dimarts en l’acte d’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes. També enguany es donaran dos premis per les actuacions de la plaça de Sant Francesc al finalitzar la rua, gentilesa d’Aviram Moix i G-Perruquers.

 

Les inscripcions per participar a la rua es poden fer de l'11 al 22 de febrer a l'Oficina de Turisme de Montblanc i els tiquets del sopar de dissabte a la nit es vendran a la Canal 2.

Presentació del programa i cartell del Carnaval 2019