La secretària general de Salut inaugura el consultori local de Rocafort de Queralt

Situat als baixos de l’edifici consistorial, s'hi han invertit 74.000 euros i ha entrat en funcionament fa una setmana

Comarques

Inauguració del consultori amb la secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay, acompanyada del Delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i de l’alcalde de Rocafort de Queralt, Marc Roca
Inauguració del consultori amb la secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay, acompanyada del Delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i de l’alcalde de Rocafort de Queralt, Marc Roca | Cedida

La secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay, acompanyada del Delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i de l’alcalde de Rocafort de Queralt, Marc Roca, ha inaugurat aquest diumenge 10 de febrer el consultori local del municipi.

 

El nou consultori, amb una inversió de 73.993,68 euros, té uns 85 metres quadrats de superfície i compta amb una àrea d’accés, amb vestíbul i nucli de lavabos, una àrea assistencial amb consulta de medicina general, consulta d’infermeria i farmaciola. Les obres han tingut un termini d’execució de 6 mesos.

 

El nou consultori es troba als baixos de l’edifici consistorial de Rocafort de Queralt, fet que dóna una major accessibilitat als usuaris respecte a la ubicació que tenia anteriorment. Així mateix, elimina les barreres arquitectòniques i suposa una major amplitud d’espais. 

 

Aquest consultori, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), depèn de l’Àrea Bàsica de Montblanc.