El SIAD Conca de Barberà inicia el recull de microrelats

El SIAD l'organitza per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Comarques

El SIAD Conca de Barberà inicia el recull de microrelats
El SIAD Conca de Barberà inicia el recull de microrelats

El proper dilluns 18 de febrer s’iniciarà el recull de microrelats que el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà realitza per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 

Aquest projecte rep la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l’Institut Català de les Dones (ICD) i, com l’any passat, els objectius que persegueix són fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.

 

Per contribuir en aquest recull de microrelats, podeu portar les vostres obres a l’associació de dones del vostre municipi, a l’ajuntament o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà del 18 de febrer al 22 de març, i hauran de complir els següents requisits:

 

  • L’obra presentada pot ser un petit relat o conte, un vers poètic... Ha de tenir una extensió màxima de 420 caràcters (amb espais inclosos). Cal que siguin obres originals i inèdites. L’obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il·lustracions o sense.
  • En el text presentat, hi ha d'aparèixer la paraula “dona”.
  • L’obra ha d’anar signada, ja sigui pel nom real o per un pseudònim. I en un full a part, hi ha de constar el nom real de l’escriptor/a, el municipi, un telèfon i/o el correu electrònic de contacte.
  • El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
  • El jurat que escollirà el microrelat estarà format pel president del Consell Comarcal de la Dona, una tècnica del SIAD, una tècnica del Consorci per a la Normalització lingüística i un membre de l’Associació l’Escarritx de Montblanc.
  • Totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l’any 2019. Per tant, l’autor/a dona la seva conformitat perquè l’obra sigui publicada i se’n pugui fer difusió.
  • La participació en aquest recull de microrelats implica l’acceptació d’aquestes bases.
  •  

Per a més informació, us podeu dirigir al SIAD Conca de Barberà situat a la seu del Consell Comarcal (C/ St. Josep, 18 de Montblanc), al telèfon 977 86 12 32 o a través de l’adreça de correu electrònic siad@concadebarbera.cat.