Antifeixistes Conca anima a participar dels Relats Antifeixistes

Proposen canalitzar el rebuig al capitalisme, al feixisme, al masclisme, a la LGTBifòbia i al racisme a través de la creació d’un llibre col·lectiu que publicaran i que vendran a la parada que faran

Montblanc

Antifeixistes Conca anima a participar dels Relats Antifeixistes
Antifeixistes Conca anima a participar dels Relats Antifeixistes

Antifeixistes Conca animen les persones que habiten, treballen o tenen algun tipus de relació amb la Conca de Barberà a participar dels Relats Antifeixistes. Pensen que venen temps molt difícils i que cal que la societat clarifiqui les seves idees, que es cohesioni i s’organitzti per a fer front als reptes que s’apropen. Per Sant Jordi proposen canalitzar el rebuig al capitalisme, al feixisme, al masclisme, a la LGTBifòbia i al racisme a través de la creació d’un llibre col·lectiu que publicaran i que vendran a la parada que faran. També animen les autores a fer la lectura pública dels seus textos el mateix dia de Sant Jordi, ja que habilitaran un espai adequat per a la lectura i audició dels relats.

 

Les bases de participació són:

  • El tema ha d’estar relacionat amb l’antifeixisme, l’antirracisme, l’anticapitalisme, el feminisme, la lluita LGTBi o d’altres de relacionades.
  • Nom i cognoms de l’autor/a. Tot i així, de cara a la publicació, es pot signar amb un pseudònim.
  • Edat
  • L’autor/a ha de viure, treballar, estiuejar o tenir alguna relació especial amb la Conca de Barberà. Indicar-ne la localitat.
  • Pot estar escrit en català o en castellà, revisar que no hi hagi faltes.
  • El text no pot excedir les 3 pàgines. Arial 12 i interliniat 1,5. En format Word o odt.
  • Data límit d’entrega al correu antifeixistesconca@gmail.com diumenge 31 de març a les 23:59