Serveis gratuïts d’internet

Internet ha ampliat considerablement el món de la informàtica posant a l’abast dels navegants molta informació addicional. El benefici més gran dels serveis és la seva gratuïtat. Tot i que sabem que n’hi ha al nostre abast de valuosos i que usem diàriament, informem que n’hi ha d’altres igualment valuosos que es troben a internet sense cap cost.


Per a aquelles persones que no ho sàpiguen, els detallem:


Amb 10 Minute Mail es pot crear una adreça de correu electrònic temporal que s’autodestruirà automàticament en 10 minuts, i doncs permet inscriure’s en llistes i ofertes sense l’insuportable bombardeig del correu no desitjat.   Si s’és un amant dels sons relaxants mentre es treballa o s’està en estat vagarós, A Soft Murmur (pàgina en anglès) s’ofereix una gran varietat de sons ambientals clàssics i en alguns casos se’n poden reproduir molts consecutivament. Exemples?: els sons de la “pluja” i “ocells” reproduïts alhora.


  El millor sistema per aprendre un idioma és parlar-lo amb altres persones. Però a manca interlocutor existeix Duolingo, un servei gratuït en línia (i aplicació de telèfon) que ajuda a iniciar-se en un nou idioma o a practicar el que es tingui oxidat. Amb aquest servei, una mica de perícia i constància, es pot navegar per idiomes estrangers i veure vídeos i pel·lícules en altres llengües.


Per a qui desitja que les seves fotos quedin al nivell d’un professional cal acudir a fotos Pixlr, un servei que està disponible a l’ordinador i també al mòbil totalment de franc. Encara que no té el nivell de personalització i característiques de Photoshop, no deixa de ser una aplicació molt útil per als qui volen obtenir fotos atractives i ben deixades, de forma senzilla. Objectes de segona mà gratis: “Recicla, reutilitza i comparteix” és el lema del web Telodoygratis, que ve a ser com uns Encants on es busquen oportunitats i s’aconsegueixen tot tipus de coses gratis. El ventall d’oferta és molt ampli, des d’electrodomèstics, mobles o electrònica fins a roba, sabates i cosmètics. Permet dues opcions: regalar o bé intercanviar.