Montblanc comptarà amb una piscina coberta municipal l'hivern del 2019

Després que no acabessin de fructificar les negociacions amb el càmping per a utilitzar la seva

Montblanc

Durant el Ple de l'Ajuntament de Montblanc, Josep Andreu, alcalde de Montblanc, i Jordi Albalat, regidor d'Esports del consistori montblanquí, van anunciar que la Vila Ducal comptarà amb una piscina coberta municipal l'hivern del 2019, després que no acabessin de fructificar les negociacions amb el càmping per a utilitzar la seva.

 

Jordi Albalat va entonar el “mea culpa”, i va manifestar que “de les errades sempre s'aprèn, no tenim cap problema en reconèixer-ho”, i per aquest motiu, va anunciar que s'està treballant per tal de construir una piscina coberta al municipi, que es situaria a la zona esportiva. El regidor montblanquí va agrair la predisposició mostrada en tot moment pel càmpig, però el fet que no es complissin alguns serveis de la normativa vigent, com la temperatura de l'aigua o la manca de vestidors, i no es poguessin arreglar alguns serrells, han provocat aquesta marxa enrera.

 

Per la seva part, Josep Andreu també va demanar disculpes, i va indicar que Montblanc comptaria amb una piscina coberta municipal l'hivern de l'any vinent. Un equipament que tindria tots els serveis essencials i bàsics, essent el més idoni per a les característiques de Montblanc i la Conca de Barberà. L'alcalde va avançar que el pressupost de l'any 2019 comptarà amb una partida per a la construcció de la piscina coberta, i espera aconseguir ajut econòmic de la Secretaria General de l'Esport, a través del Pla d'Equipaments Esportius, i de la Diputació de Tarragona.

 

Ara, l'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc treballa per tal d'adjudicar les obres de construcció de la piscina coberta a principis de l'any vinent, i poder obrir-la a l'hivern del mateix any 2019.