[DIRECTE] Primers resultats definitius de les municipals, poble a poble de la Conca de Barberà

Novaconca.cat anirà donant a conèixer els diferents resultats que vagin sortint de tots els pobles de la comarca.

Comarques

Novaconca.cat ofereix a partir d'ara els resultats electorals de tots i cadascun dels pobles de la conarca de la Conca de Barberà. Poc a poc, van anant sortint els resultats definitius d'aquesta llarga jornada d'eleccions municipals que ha decidir els representants de cada consistori de la comarca i el futur consell comarcal.

 

En aquesta notícia podreu anar seguint els resultats -amb gràfiques- dels diferents municipis, així com la participació i els regidors que obtenen cada poble. 

 

BARBERÀ DE LA CONCA

La llista única de Junts per Catalunya permetrà que Marc Rovira continui endavant com alcalde de la localitat. Destaca l'alta participació que hi ha hagut.

 

BLANCAFORT

Amb una bona participació, l'única llista que es presentava a Blancafort ha confirmat aquesta formació com la guanyadora de les municipals. La localitat estrenarà però, nou alcalde.

 

 

CONESA

Una altra localitat amb el cent per cent escrutat, és la localitat de Conesa, a on també hi ha hagut una llista única. Aquest municipi viurà un canvi al capdavant de l'alcaldia.

 

 

FORÈS

A Forès també es presentava una única llista i a la població, s'ha registrat una participació rècord dintre del conjunt de la comarca. També estrenarà una nova cara al capdavant de l'alcaldia.

 

LLORAC

A Llorac, la llista de Junts per Catalunya s'ha imposat majoritàriament, a la segona candidatura, destacant l'àmplia participació. La localitat també estrenarà nova persona al capdavant de l'alcaldia.

 

 

LES PILES

A les Piles la llista de Les Piles pel Futur ha obtingut la victòria, destacant també, la participació.

 

 

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Gir radical a l'Espluga de Francolí, a on la formació de Som Espluga podrà governar amb majoria absoluta. 

 

PASSANANT I BELLTALL

La llista de Som Comalats-FIC s'ha imposat a les eleccions, passant per davant de Junts x Catalunya. La participació ha estat realment alta.

 

 

PIRA

A Pira es presentava llista única. Destaca la bona participació, amb un 67,88% dels vots.

 

 

PONTILS

Junts per Catalunya ha estat la força més votada a Pontils, a on la participació també ha estat de les més altes de la comarca.

 

 

ROCAFORT DE QUERALT

Amb una única candidatura, l'actual alcalde continuarà al capdavant del consistori rocafortí per als propers quatre anys. 

 

 

SANTA COLOMA DE QUERALT

A la capital de la Baixa Segarra, les coses han anat ben ajustades, no en va hi ha hagut un repartiment d'escons de 4, 4 i 3. 

 

 

SARRAL

Junts ha estat la força més votada a Sarral, tot i que hi han uns vots arran d'un empat, a resoldre per part de la junta electoral

 

 

SAVALLÀ DEL COMTAT

A Savallà del Comtat ha estat la llista de Junts per Catalunya la que s'ha imposat, destacant una molt àmplia participació.

 

 

SENAN

A la localitat de Senan, APS-AM tornarà a continuar al capdavant de l'alcaldia de la localitat. Ha destacat la participació

 

SOLIVELLA

A la localitat de Solivella, trobem també una llista única, amb una bona participació i nou alcalde, que substituirà l'històric, Enric Capdevila.

 

 

VALLCLARA

A Vallclara, la llista clarament guanyadora ha estat Junts, amb 43 vots i única representació en el futur plenari local

 

 

VALLFOGONA DE RIUCORB

A Vallfogona de Riucorb, s'hi trobava una llista única, la de JuntsxCAT, que ha obtingut els 3 regidors del consistori. Ha destacat la bona participació

 

 

VILANOVA DE PRADES

En aquesta localitat, el PSC continuarà al cadavant de les regnes de l'Ajuntament, sent la llista socialista, l'única que es presentava.

 

 

VILAVERD

A Vilaverd, l'única llista que es presentava, Junts, ha obtingut novament l'alcaldia de la localitat, amb Antoni Anglès al capdavant. 

 

 

VIMBODÍ I POBLET

La localitat de Vimbodí i Poblet ha revalidat la seva confiança en la llista de Junts, que estrenarà nou alcalde, en substitució de Joan Güell.