Detingut com a pressumpte autor d'11 delictes de robatori, un d'ells a la Guàrdia dels Prats

Va passar el 6 de juny a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó

Montblanc

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir el 4 de juny un home de 39 anys, de nacionalitat croata i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’11 delictes de robatori amb força a interior de domicili. La investigació va començar a principi del mes de març quan l’home va iniciar un seguit de robatoris amb força a cases del Camp de Tarragona i l’Alt Penedès.

 

El primer dels robatoris el va cometre l’1 de març a l’Ordal (Alt Penedès). El 8 de maig va cometre dos nous robatoris a Valls (Alt Camp) i Roda de Berà (Tarragonès). Quatre fets més van succeir el 14 de maig, a Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès) i a les Gunyoles (Alt Penedès). El vuitè fet va tenir lloc el 15 de maig a Cal Rubió (Alt Penedès).

 

El novè dels casos va ser una temptativa i es va produir el 16 de maig a la població de Guardià dels Prats (Conca de Barberà). El detingut va forçar la porta d’entrada de la casa però no hi va poder accedir. La resta de fets els va cometre a la població de Valls (Alt Camp) el 20 de maig.

 

El 15 de maig, durant la investigació, el sospitós va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s’havia vist involucrat en una baralla amb un conductor. Arran d’aquest incident, els Mossos d’Esquadra van escorcollar el vehicle i van localitzar objectes susceptibles per cometre robatoris tals com un parell de guants, diversa roba de color fosc i dos tornavisos. Els investigadors, que anaven darrera la pista de l’autor, van poder relacionar el vehicle i l’home amb els 11 robatoris amb força.

 

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir-lo el 4 de juny i van resoldre els onze robatoris amb força. Va passar el 6 de juny a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.